top of page
Poza scriitoruluiProfu'

Povestea unei zile de neuitat: Prima ieșire a fraților motocicliști în 2023, la Ferma Dacilor

Actualizată în: 2 apr. 2023

În ziua de sâmbătă, 25 Martie 2023, inimile noastre, ale fraților motocicliști, au fost încărcate de emoții și amintiri de neuitat. A fost ziua în care am pornit în prima noastră călătorie împreună pe anul acesta.


Dimineața, când m-am trezit, soarele îmi zâmbea duios, promițându-ne o zi minunată pentru aventurile ce aveau să urmeze. Ne-am hotărât să ne întâlnim între orele 10:00 și 10:30 pentru a porni în această călătorie aniversară. Am sosit puțin înainte de ora 10:00, fiindcă nu îmi place să întârzii, mai ales când vine vorba de distracție și plimbări. Deși am ajuns la timp, ceilalți frați motocicliști erau deja acolo, savurând cafeaua matinală și cornul cu ciocolată. Acest ritual premergător călătoriei noastre a fost un moment plăcut și reconfortant. Ma intreb daca este varianta pentru adulti a programului "Cornul si Laptele", totusi imi este greu sa cred.

În jurul orei 10:30, ne-am adunat cu toții și, plini de veselie, ne-am urcat pe caii noștri motorizați. Am pornit spre Ferma Dacilor, călătorind pe meleagurile noastre și admirând frumusețea naturii înflorite de primăvară. Drumurile serpuite care urcau spre dealurile înverzite, acoperite de podgorii strălucitoare, ne-au încântat privirile și ne-au umplut sufletele de bucurie.


La sosirea la Ferma Dacilor, am fost întâmpinați cu ospitalitate și am savurat un ospăț tradițional, demn de cavaleri și nobili Daci. Delicioasele coaste fierte în bere și învăluite în dulceața de ardei iute ne-au încântat simțurile. În timpul mesei, am discutat despre aventurile pe care urma să le trăim în acest an, întărind astfel legăturile dintre noi.

După ospăț, am explorat împreună domeniul Fermei Dacilor, admirând arhitectura tradițională și simțindu-ne ca niște daci de seamă. A fost un prilej minunat de a ne reconecta cu trecutul și de a ne aminti de valorile străbune ce trebuie păstrate și transmise cu mândrie.

Pe măsură ce ziua se apropia de sfârșit, am plecat de la Ferma Dacilor, cu sufletele încărcate de amintiri frumoase și cu promisiunea de a reveni în curând.

Ne-am aventurat pe o rută ocolitoare spre București, prelungind extazul călătoriei printre delurile și munții Buzaului, neîndurând să ne întoarcem prea curând acasă.


Această ieșire nu doar că a marcat debutul aventurilor noastre pe două roți în 2023, dar a reprezentat și o oportunitate de a ne întări legăturile de prietenie și camaraderie într-un cadru idilic, la Ferma Dacilor. Chiar dacă scurtă, plimbarea de sâmbătă a fost ca o porțiune din fructul vieții și o meditație profundă, umplându-ne inimile cu fericire pură.

Abia așteptăm să ne revedem și să pornim într-o nouă aventură, împărtășind încântarea călătoriilor pe două roți și bucuria de a fi împreună. Până data viitoare, fraților motocicliști!






61 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page